Blogindító gondolatszösszenet :)

Már évek óta foglalkoztat a gondolat, hogy belevágjak egy saját blog szerkesztésébe, de valami mindig hiányzott. Egészen a mai napig nem éreztem úgy, hogy tökéletesen meg lennék elégedve az eredménnyel, és ez a gondolat eltántorított attól, hogy egyáltalán megpróbáljam. 

Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy akkor most mégis mi változott? El kell keserítselek, hiába a sokszor túlzott maximalizmusom, nem találtam rá a tökéletesség kulcsára. Ellenben rájöttem arra, hogy nem is az számít igazán, hogy akár az oldalam kinézete, akár az írásaim hibátlanok és rendezettek legyenek. Miért? Mert mi magunk sem vagyunk tökéletesek és ez így van jól. 

Az oldalon a „Mások tollából” menüpont alatt kedvenc verseimet és idézeteimet találjátok, melyek valamiképp inspiráltak vagy csak hatással voltak rám életem során. A blog többi felületén saját műveimet és gondolataimat osztom meg veletek. A honlapot folyamatosan frissítem, bővítem, ha megtetszik amit látsz, térj be hozzám minden nap, az újdonságok garantáltak. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .